×

Αλλαγές προϊόντων


ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Κάνετε την αλλαγής σας τηλεφωνικά γρήγορα και εύκολα.

Καλείτε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών 2102400024 (Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-17:00) εντός 14 ημερών από την μέρα παραλαβής!

Μπορείτε επίσης να στείλετε mail στο [email protected]

Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και στην συσκευασία που το συνοδεύει (κουτί)!

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας,και εφόσον σταλούν οι απαραίτητες φωτογραφίες του προϊόντος όπου θα φαίνεται πως είναι αφόρετο,  γίνεται αποστολή του νέου προϊόντος και στην συνέχεια ανταλλαγή στον χώρο σας με το προϊόν αλλαγής χέρι με χέρι με τον διανομέα (courier).

Για την αλλαγή θα πρέπει το προϊόν να συσκευάζετε κατάλληλα – τοποθετείτε το προϊόν μέσα στο κουτί του και το κλείνετε μέσα σε μια συσκευασία άλλη (άλλο κουτι ή σακούλα) – έτσι ώστε να είναι προστατευμένο κατά την επιστροφή του.

Η διαδικασία αλλαγής γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής courier και κοστίζει 2,00€ χρέωση μεταφορικών (για την επιστροφή και επαναποστολή του προϊόντος).

Σε περίοδο εκπτώσεων, προσφορών ή ειδικών τιμών οι αλλαγές γίνονται στις τρέχουσες τιμές και εντός 3 ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Για τα προϊόντα που βρίσκονται σε προωθητικές ενέργειες όπως:   Βlack Friday,Bazaar & Outlet   ΔΕΝ γίνονται αλλαγές και επιστροφές χρημάτων.

Go Top