×

Συχνές ερωτήσεις


1. Πως μπορώ να είμαι σίγουρη για το μέγεθος μου?

Αν δεν είστε σίγουρη για το μέγεθος του παπουτσιού σας, μπορείτε να μετρήσετε το μέγεθος του παπουτσιού σας βλέποντας το μεγεθολόγιο μας στη σελίδα παρουσίασης των πληροφοριών του προϊόντος.

 

2. Πως θα μπορούσα να μάθω εάν ένα παπούτσι είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένο χρώμα / μέγεθος;

Δοκιμάστε να κάνετε κλικ σε μία από τις σχετικές κατηγορίες του κεντρικού μενού επιλογών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (Nέα, Παπούτσια, Νυφικά, που βρίσκεται στα αριστερά του υπομενού (online store) – θα πρέπει να ληφθούν για μια σελίδα όπου μπορείτε να δείτε όλα τα σήματα που μας προσφέρουν σήμερα. Παρακαλώ ελέγχετε συχνά αφού έχουμε προσθέσει νέα σήματα σε καθημερινή βάση! Από τις μάρκες σελίδα μπορείτε να επιλέξετε ένα εμπορικό σήμα που σας ενδιαφέρει και να περιορίσετε την αναζήτησή σας με βάση τα ειδικά ενδιαφέροντά σας.

3. Δεν θέλω να λαμβάνω άλλα ενημερωτικά δελτία (newsletters) από την Loveshoes. και θα ήθελα να διαγραφώ από την λίστα. Πως μπορώ να το κάνω;

Λυπόμαστε πολύ που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε άλλο ενημερωτικά δελτία με νέα και προσφορές της εταιρείας μας. Η διαγραφή σας είναι πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους..

Μπορείτε να προχωρήσετε με αίτηση διαγραφής τηλεφωνικά. Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλεφωνο και ένας αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών θα καταγράψει την επιθυμία σας και θα προχωρήσει με την αίτηση διαγραφής σας τηλεφωνικά.

Μπορείτε να μας αποστείλετε την αίτηση διαγραφής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να μας αποστείλετε email στο [email protected] και ένας από τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών θα προχωρήσει με την διαγραφή σας από τη λίστα ενημερωτικών δελτίων.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες ‘Διαγραφής από την λίστα Ενημερωτικών Δελτίων’ που υπάρχει στο κάτω μέρος των Newsletter που σας έχουμε αποστείλει στο παρελθόν.

Go Top