×

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ
– ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση επιστροφής ή αλλαγής του προϊόντος θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή τηλεφωνικά, ενημερώνοντας μας για τον λόγο επιστροφής ή αλλαγής του προϊόντος σας, στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210-2400024 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-17:00).

Προϋποθέσεις επιστροφής :

  • το προϊόν δεν θα έχει χρησιμοποιηθεί
  • η αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών
  • το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από το κατάστημα , μη χρησιμοποιημένο και χωρίς φθορές, όπως και η συσκευασία που συνοδεύει το προϊόν (κουτί).
  • Για την επιστροφή ή αλλαγή θα πρέπει το προϊόν να συσκευάζεται κατάλληλα –τοποθετείτε το προϊόν μέσα στο κουτί του και το κλείνετε μέσα σε μια σακούλα- έτσι ώστε να είναι προστατευμένο κατά την επιστροφή του.
  • Η επιστροφή γίνεται με ανταλλαγή στον χώρο σας με το προϊόν αλλαγής χέρι με χέρι με τον διανομέα (courier).
  • Η διαδικασία αλλαγής γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής και έχει 5,00€ χρέωση μεταφορικών (για τα έξοδα επαναποστολής του προϊόντος).
  • Σε περίοδο εκπτώσεων, προσφορών ή ειδικών τιμών οι αλλαγές γίνονται στις τρέχουσες τιμές.
  • Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με courier που θα σας υπoδείξει η εταιρεία μας.
  • Τα προϊόντα, τα οποία έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα «loveshoes.gr» μπορούν να αλλαχθούν ή να επιστραφούν και στο φυσικό κατάστημα , πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210-2400024 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-17:00)

Για τα προϊόντα που βρίσκονται σε προωθητικές ενέργειες όπως:   Βlack Friday    ΔΕΝ γίνονται αλλαγές.

 ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις αλλαγής στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος  «loveshoes.gr» παραδόθηκε προϊόν σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν.

Η επιστροφή του είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210-2400024 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-17:00).

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις αλλαγής τις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι το χρηματικό ποσό που έχετε καταβάλλει για το προϊόν ή με πρόσθετο χρηματικό ποσό αν επιθυμείτε, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του .

Η επιστροφή του είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210-2400024 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-17:00).

 

2. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας, θα πρέπει να ενημερώνετε αυθημερόν από τις 10:00-15:00 τηλεφωνικά στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210-2400024  πριν την αποστολή και παράδοσης στην εταιρεία courier αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας και κατόπιν συνεννόησης θα πραγματοποιείται η ακύρωση της παραγγελία σας.

ΑΛΛΑΓΗ ΟΡΩΝ

Η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

3. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του loveshoes.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCardMaestro, American Express, Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit) και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verified by Visa ή SecureCode by Master Card τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας καθώς και τα τρία τελευταία νούμερα που βρίσκονται όπισθεν αυτής.

Αν τυχόν δεν τον θυμάστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με την τράπεζα σας για να σας τον υπενθυμίσει. Και πάλι σε περίπτωση που δεν θελήσετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να κάνετε την αγορά σας με την μέθοδο της αντικαταβολής.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha  eCommerce» της AlphaBank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets LayerSSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του πελάτη, από τον courier της συνεργαζόμενης εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή του ηλεκτρονικού καταστήματος  «loveshoes.gr». O πελάτης επιβαρύνεται με χρέωση των εξόδων αποστολής 5,00 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%), για αγορές μικρότερες από 34,00 ευρώ. Για αγορές άνω των 34,00 ευρώ η αντικαταβολή είναι Δωρεάν.

 

4.  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στόχος μας είναι σας παραδώσουμε την παραγγελία στο μικρότερο δυνατό χρόνο, απλοποιώντας την διαδικασία αποστολής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ

Για παραγγελίες στην Ελλάδα η αποστολή θα είναι Δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 34,00 ευρώ. Σε παραγγελίες αξίας κάτω των 34,00 ευρώ θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών και αντικαταβολής ύψους 5,00 ευρώ. Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος  ή αντικατάσταση (μέγεθος, χρώματος, σχεδίου κλπ.) θα υπάρχει επιβάρυνση 5,00 ευρώ για τα έξοδα επιστροφής και  επαναποστολής.

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «Γενική Ταχυδρομική Courier».

Το ηλεκτρονικό καταστήματος  «loveshoes.gr»  επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΚΥΠΡΟ

Για παραγγελίες στην Κύπρο η αποστολή θα είναι Δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 140,00 ευρώ. Σε παραγγελίες αξίας κάτω των 140,00 ευρώ υπάρχει χρέωση μεταφορικών και ύψους 15,00 ευρώ. Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος για αντικατάσταση (μέγεθος, χρώματος, σχέδιο κλπ.) θα υπάρχει επιβάρυνση 20,00 ευρώ για τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής.

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «Γενική Ταχυδρομική Courier».  Το ηλεκτρονικό καταστήματος  «loveshoes.gr» επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών για την Ηπειρωτική Ελλάδα και νησιά (αναφερόμαστε πάντα για την παράδοση στις Πρωτεύουσες των Νομών και όχι σε απομακρυσμένες περιοχές), εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα και από 1 έως 8 εργάσιμες ημέρες για προϊόντα που βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής. Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, και βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής ή εξαντλήθηκε από το φυσικό κατάστημα  θα ενημερώνεστε έγκαιρα για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης ή για την μη διαθεσιμότητα του.

 

5.ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL (NEWSLETTERS)

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «loveshoes.gr» παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες να ενημερώνονται για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ, με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «loveshoes.gr» δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του ηλεκτρολογικού καταστήματος.

6.ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ

Διατηρώντας  το δικαίωμα το ηλεκτρονικό κατάστημα «loveshoes.gr» να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους παρόντες όρους χρήσης και  κατέχοντας το δικαίωμα να αναθεωρεί και να ενημερώνει τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή κριθεί απαραίτητο. Οι  αλλαγές αυτές, τροποποίησης, προσθήκης ή διαγραφής στους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης θα τίθενται σε ισχύ από την στιγμή της εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα, και θα ισχύουν από τη στιγμή αυτή και μετά.

Επίσης  διατηρώντας το δικαίωμα οποιαδήποτε χρονική στιγμή μπορεί να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας χωρίς όμως από την ενέργεια του αυτή να επηρεάζονται οι επιβεβαιωμένες παραγγελίες προηγούμενων ημερών.

Go Top