×

Κάνε την αλλαγή σου γρήγορα και εύκολα!

1) Πάτα στο παρακάτω κουμπί “ΘΕΛΩ ΑΛΛΑΓΗ“.
2) Βρές το προϊόν που θες να αλλάξεις με αυτό που έχεις πάρει, επέλεξε το χρώμα και το μέγεθος που επιθυμείς.
3) Πάτα το κουμπί “ΘΕΛΩ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΑΥΤΟ” που έχει εμφανιστεί κάτω απο τον τίτλο του παπουτσιού που επέλεξες.
4) Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και τον αριθμό παραγγελίας της αγοράς που είχες κάνει, μαζί με δυο φωτογραφίες του παπουτσιού ( μια φωτογραφία το παπούτσι και μια τον πάτο του παπουτσιού ) που θές να αλλάξεις και πάτα “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου μέσω email για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Τόσο απλά!

ΘΕΛΩ ΑΛΛΑΓΗ

 

Όροι & Προυποθέσεις

Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και στην συσκευασία που το συνοδεύει (κουτί)!

Για την αλλαγή θα πρέπει το προϊόν να συσκευάζετε κατάλληλα – τοποθετείτε το προϊόν μέσα στο κουτί του και το κλείνετε μέσα σε μια συσκευασία άλλη (άλλο κουτι ή σακούλα) – έτσι ώστε να είναι προστατευμένο κατά την επιστροφή του.

Η διαδικασία αλλαγής γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής courier και κοστίζει 2,00€ χρέωση μεταφορικών (για την επιστροφή και επαναποστολή του προϊόντος).

Σε περίοδο εκπτώσεων, προσφορών ή ειδικών τιμών οι αλλαγές γίνονται στις τρέχουσες τιμές και εντός 3 ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Για τα προϊόντα που βρίσκονται σε προωθητικές ενέργειες όπως:   Βlack Friday, Bazaar & Outlet   ΔΕΝ γίνονται αλλαγές και επιστροφές χρημάτων.

Go Top